Larin izbor: Izgubljeni princ

titlovani drama, Hrvatska, 2012

redatelj: Tomislav Rukavina
scenarist: Milo Grisogono, Branko Ružić, Jelena Veljača
snimatelj: Mišo Orepić

uloge: 
Doris Pinčić Rogoznica (Lara Bozic)
Ivan Herceg (Jakov Zlatar)
David Sikic (Jakov Zlatar Jr. / Noel)
Stefan Kapicic (Niksa Ivanov)
Jagoda Kumrić (Nikol Zlatar)
Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije. Mali Zlaja, plod velike ljubavi Jakova i Lare, te jedini nasljednik obitelji Zlatar, nestao je u avionskoj nesreći koja je zauvijek razdvojila njegove roditelje.

Lara se zaredila, nesposobna za svjetovni život bez sina, uz muškarca kojeg voli, ali i kojeg krivi za nesreću. Jakov se otisnuo na more, odlučujući se na život vuka samotnjaka. Nekoliko godina poslije, nevjerojatnom igrom slučaja, Jakov pristaje na otok da bi dostavio svoj ulov na lokalnu peškariju te ugleda dijete za koje misli da je Zlaja. Gonjen instinktom, ostaje na otoku, koji se priprema za godišnju procesiju svoje zaštitnice pulice Biance, koja stanovništvu donosi sreću. Procesiju ove godine predvodi dječak Noel, sin lokalnog moćnika Viktora Morlacija, koji terorizira cijelo mjesto.

Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.Datum premijere: 28. lipanj 2012.
Linkovi:
IMDb